Najnovije vesti

VUČIĆ NAJAVIO: 10.000 dinara za zdravstvene radnike na njihovim računima do petka, sledi i povećanje plata od 1. januara
Foto: Tanjug Printscreen

jednokratna pomoć

VUČIĆ NAJAVIO: 10.000 dinara za zdravstvene radnike na njihovim računima do petka, sledi i povećanje plata od 1. januara

Politika

Predsednik Srbije ALeksandar Vučić rekao je danas prilikom obilaska radova u Batajnici da je novac za zdravstvene radnike pripremljen i da će po 10.000 dinara najkasnije do petka biti na njihovim računima.

- Odluka Vlade Srbije je doneta. To je ukupno oko 12 miliona evra. Taj novac biće uplaćen tokom sledeće nedelje zdravstvenim radnicima - rekao je predsednik.

Vučić je kazao da je Ministarstvo zdravlja obavilo svoj posao, ali druga ministarstva kao što su MUP, vojska, Ministarstvo pravde, rada, još nisu dostavili svoje zaključke, pa kada budu dostavili, svi zaposleni u zdravstvu dobiće taj novac.

Predsednik je najavio da 1. januara sledi povećanje plata zdravstvenim radnicima od pet odsto, a ostalim javnim službenicima od tri i po odsto odnosno pet odsto od 1. aprila.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...