POKRET SOCIJALISTA OSUDIO JEZIVE PRETNJE PREDSEDNIKU: To je rezultat kampanje mržnje koja se godinama vodi protiv Vučića
Foto: printscreen

pOZDRAVILI AKCIJU POLICIJE

POKRET SOCIJALISTA OSUDIO JEZIVE PRETNJE PREDSEDNIKU: To je rezultat kampanje mržnje koja se godinama vodi protiv Vučića

Politika -

BEOGRAD - Pokret socijalista pozdravio je večeras munjevitu reakciju srpske policije, koja je u rekordnom roku uhapsili lice osumnjičeno za pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu.

"Pretnje poput 'Vučiću, tebe će da reši snajper', 'skinuće ti glavu, Vučiću', 'Vulin spreman za vešalicu' i 'vešalice čekaju', jezive su pretnje, ali su te pretnje rezultat kampanje mržnje koja se godinama vodi protiv Vučića i njegovih najbližih saradnika, i to od strane onih koji bi na vlast da dođu bez izbora", naveo je PS u saopštenju.

Nema ni najmanje sumnje, smatra PS, da je lice koje je pretilo Vučiću i Vulinu inspirisano mržnjom koju proizvode oni koji ne mogu Vučića da pobede na izborima.

"Oni godinama podstiču na mržnju prema Vučiću i na mržnju prema ljudima koji su lojalni predsedniku i Srbiji. Takvi su i više odgovorni i više opasni od ludaka koji je svoje želje i namere javno objavio", ističu u Pokretu socijalista.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track