Najnovije vesti

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Plaćeni ubica Čaba Der priznao mađarskoj policiji: Dve mafijaške grupe ponudile su mi da UBIJEM VUČIĆA!
Foto: Kurir

šokantno saznanje

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Plaćeni ubica Čaba Der priznao mađarskoj policiji: Dve mafijaške grupe ponudile su mi da UBIJEM VUČIĆA!

Politika -

BEOGRAD - Plaćeni ubica Čaba Der danas je policiji u Budimpešti otkrio da je dobio ponudu od dve različite kriminalne organizacije s naših prostora da ubije predsednika Aleksandra Vučića, ekskluzivno saznaje Kurir iz krugova bliskih mađarskoj policiji

Podsetimo, Čaba Der (39), plaćeni je ubica poznat pod nadimkom nasmejani ubica. On je trenutno u pritvoru u Mađarskoj zbog sumnje da je ubio najmanje troje ljudi - u Beogradu, Holandiji i Budimpešti.

foto: Milan Malíček / Borgis / Profimedia

On je prošle godine u decembru priznao da je u januaru 2018. na Banovom brdu u Beogradu hladnokrvno ispalio hice u Nebojšu Markovića (37) koji je u tom trenutku iz gepeka vadio dečja kolica.

foto: Screenshot

Takođe, podsetimo i da je Nebojša ubijen greškom pošto ga je Čaba Der zamenio za Aleksandra Šarca, koji je pre par nedelja ranjen u TC Ušće usled čega je nešto kasnije i preminuo. Inače, ubijeni Nebojša bio je Šarčev zet.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track