MILIĆEVIĆ: Srpskoj kvaziopoziciji ništa nije sveto
Foto: Kurir

Predsednik poslaničke grupe SPS

MILIĆEVIĆ: Srpskoj kvaziopoziciji ništa nije sveto

Politika -

BEOGRAD - Predsednik poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević osudio je danas nove pretnje Srđana Noga upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, navodeći da "srpskoj kvazi opoziciji i isfrustriranim političarima ništa nije sveto".

"Nogo, doskorašnji Đilasov koalicioni partner, koji je za političku javnost prestao da postoji, sada ne birajući reči kojima vređa, bira strašan, neljudski put ne bii li nekako ponovo dospeo u žižu javnost", naveo je Milićević u saopštenju.

Kaže da Nogo iscrtava metu na čelo članova porodice predsednika Vučića i to u trenutku kada je Vučić objavio rat mafiji i organizovanom kriminalu.

"Ovo nije političko ponašanje, več oličenje najprizemnije i najbizarnije negativne kampanje koja samo govori o moralu i karakteru onih koji su ovakav pljavi i nemoralni polititički marketing spremni da vode", naveo je Milićević.

On kaže da su sve prisutniji primitivizam, govor mržnje i nasilje očigledno postali jedino oružje onih koji nemaju svoje političke programe, i argumente.

Nekadašnji funkcioner i poslanik Dveri, ekstremno desnih stavova i ekscesnog političkog angažmana, Srđan Nogo, ponovo je uputio pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici, ovaj put i deci, "prognozirajući" im svima "tragičan kraj".

Nogo je u emisji "Bez ustručavanja" u produkciji KTV televizije rekao da će Vučić imati tragičan kraj, i ne samo on, već i cela njegova porodica.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track