ČLANOVI SNS OSUĐUJU NOGOVE PRETNJE VUČIĆU: Predsednik Vučić, ali i čitava njegova porodica, svakodnevno su na meti
Foto: Marina Lopičić

Reagovanje

ČLANOVI SNS OSUĐUJU NOGOVE PRETNJE VUČIĆU: Predsednik Vučić, ali i čitava njegova porodica, svakodnevno su na meti

Politika -

BEOGRAD - Članica Gradskog odbora iz Beograda Srpske napredne stranke Beograd Ivana Tomić Ilić osudila je, kako je kazala, monstruozne pretnje smrću, koje je bivši poslanik Srđan Nogo uputio porodici predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pozvala nadležne organe da reaguju.

"Predsednik Vučić, ali i čitava njegova porodica, svakodnevno je na meti bolesnih ljudi, koji ne prezaju da na najbrutalnije načine prete, samo zato što on radi svoj posao i snažno se bori za Srbiju", rekla je Tomić Ilić, saopšteno je iz Gradskog odbora SNS.

Ona je dodala da je takvima jedina politika "nasilje i mržnja prema političkim neistomišljenicima".

Bojan Stević, takođe član Gradskog odbora Beograd SNS, najoštrije osuđuje bilo kakve pretnje, a pogotovo smrću te smatra da su "gnusne i nedopustive" jer se u političku borbu uvlače članovi nečije porodice, posebno deca.

"Činjenica da dotični, poznat po svojim agresivnim i opasnim stavovima, pokušava da satanizacijom jedne porodice dopre do nekog medijskog prostora, a ne konkretnim doprinosima za razvoj našeg društva, govori samo o ništavosti njegovog karaktera i lkudskosti, i ne preostaje ništa drugo no da ga žalimo", kazao je Stević.

Andrea Radulović, takođe članica Gradskog odbora Beograd SNS osudila je, kako je navela, sraman, bestidan i monstruozan čin Srđana Noga.

"Crtati metu na čelu deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pretiti smrću, je ponašanje jednog nečoveka i za takve postupke se krivično odgovara", poručila je Radolović i dodala da "monstrum" Nogo još jednom pokazuje da zbog "kvazi-politike" i nedostatka političkih ideja i programa, pribegava zastrašivanju, pretnjama i nasilju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track