ŽELE MU SMRT! BOLESNI KOMENTARI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Boris Tadić u bolnici zbog korone, tviteraši ga kunu!
Foto: Marina Lopičić

SRAMNE PORUKE

ŽELE MU SMRT! BOLESNI KOMENTARI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Boris Tadić u bolnici zbog korone, tviteraši ga kunu!

Politika -

Sramne poruke na Tviteru dobio je lider SDS, koji se u KBC „Dragiša Mišović“ leči od koronavirusa

Dok se predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić nalazi u bolnici na lečenju od koronavirusa, pojedini tviteraši mu šalju poruke s najstrašnijim komentarima - kunu ga i žele mu smrt.

Mržnja i bes

Naime, Tadić je saopštio na Tviteru da je hospitalizovan zbog toga što je pozitivan na kovid i da je u bolnici „Dragiša Mišović“. Malo je trebalo da komentare s lepim željama za brz oporavak nadvladaju oni puni mržnje i besa. Nizali su se oni poput toga da ne treba da zauzima krevet u bolnici kad već „nije životno ugrožen“, jer, kako su pisali, „ima starijih i bolesnijih od njega“ i da i bolnicu koristi kao „manekensku pistu“, u koju je ušao „preko veze“. Neki su otišli još dalje, pa su izgubili meru, ne samo dobrog ukusa nego i osnovne humanosti i empatije.

- E, džukelo, kako poštuješ CG, neka te prati korona - napisao je neko potpisan kao Kecokecavi. S drugog naloga, takođe anonimnog, stigao je komentar: „Crko dabogda“.

Zahvalan lekarima

Podsetimo, Tadić je 5. decembra objavio da je dobio rezultate testa koji pokazuju da je pozitivan na koronavirus, a kada je hospitalizovan, zahvalio se bolničkom osoblju.

- Hvala vam svima na željama za ozdravljenje. Posebno hvala medicinskim sestrama i lekarima bolnice „Dragiša Mišović“ na ogromnom trudu! Inače, dobro sam i pod adekvatnom terapijom. Nosite maske i čuvajte se - poručio je Tadić.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track