Hit priča

MINISTARKA SMRŠALA ČAK 23 KILOGRAMA Zorana Mihajlović: Ovo su moj jelovnik i plan vežbanja! (VIDEO)

Politika -

Ministarka rudarstva i energetike trenira četvrtu godinu zaredom, ishranu je potpuno redukovala, i rezultati su zapanjujući. Cilj joj je da ima više snage.

Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike, poptpuno je redukovala svoju ishranu zahvaljujući savetima nutricionistkinje dr Jagode Jorge, redovno trenira već četvrtu godinu, i rezulrati su zapanjujući. Smršala je, kako kaže u razgovoru za Kurir, 22 do 23 kilograma. Cilj transformacije je bio da ima više snage, zbog svakodnevnih obaveza.

Zorana Mihajlović
foto: Beta/Zoran Petrović

- Dok nisam rodila dete bila sam jako vitka. Posle, na žalost, nisam pazila. Pa pošto je sve u glavi, onda sam odlučila da se posvetim svom zdravlju i samim tim i izgledu. Treniram četvrta godina, idem svaki dan, svaki drugi dan je pilates. U isto vreme sam otišla kod jedne, rekla bih od najboljih nutricionista, profesora dr Jagode Jorge, koja mi je pomogla da prilagodim ishranu svom načinu života. Ja volim i život i hranu i eto... suština je da se osećam dobro. Smršala sam za poslednjih par godina oko 22-23 kilograma - kaže Mihajlovićeva za Kurir i dodaje:

- Cilj mi je da imam snage, jer moj dan počinje u četiri, a završava se jako kasno, a ja toliko toga imam da radim i uradim... Dobar je osećaj, još par kilograma dole. Posle vežbanja i mozak je bistriji.

Iako je potpuno posvećena vežbanju, dovesti liniju u red bez korigovanja ishrane, dodaje, nije moguće.

- A ko hoće da smrša, to nije moguće samo uz vežbanje. Tu pomaže samo manje jela - navodi ministarka i otkriva njen uobičajeni jelovnik:

- Doručak je jako rano, uvek prepečen hleb ili prženo jaje. Lagani obrok oko 12-13 sati, salata koja god, može i sa mesom. I predveče obrok supa, čorba, meso ili riba, prilozi. Nema hleba. Količina koja mi prija.

Kurir.rs/K.B.

Kako je ministarka smršala

Doručak (jako rano) - prepečen hleb ili prženo jaje Ručak (oko 12,13h) - salata, bilo koja, može i sa mesom Večera - supa ili čorba - meso ili riba - bez hleba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track