ALEKSANDAR VULIN U POSETI POLIGONU NAVAK: Nastaviće se ulaganje u obuku i opremanje Jedinice za obezbeđenje ličnosti i objekata
Foto: MUP Srbije

VEŽBA

ALEKSANDAR VULIN U POSETI POLIGONU NAVAK: Nastaviće se ulaganje u obuku i opremanje Jedinice za obezbeđenje ličnosti i objekata

Politika -

"Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da ulaže u obuke i opremanje pripadnika Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata", navodi se u saopštenju MUP-a.

"Ministar Vulin, koji je u Nacionalnoj vozačkoj akademiji NAVAК prisustvovao vežbi koju su izveli pripadnici ove jedinice, istakao je da je unapređenje njihovih znanja i veština izuzetno značajno, jer oni svakodnevno brinu da objekti i ljudi koje čuvaju budu zaštićeni i sigurni.

1 / 12 Foto: MUP Srbije

Obuka je sprovedena u saradnji sa Nacionalnom vozačkom akademijom NAVAК, a na prikazu stečenih veština i sposobnosti pripadnika Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata prisustvovali su i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik JZO Milan Gak.

Jedinica za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata Ministarstva unutrašnjih poslova je posebna jedinica policije formirana aprila 2003. godine i obavlja policijske poslove bezbednosne zaštite i obezbeđenja određenih ličnosti i objekata", navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track