POŽELEO SAM MU, PRE SVEGA, DOBRO ZDRAVLJE I BRZ OPORAVAK: Vučić razgovarao sa Makronom
Foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

instagram

POŽELEO SAM MU, PRE SVEGA, DOBRO ZDRAVLJE I BRZ OPORAVAK: Vučić razgovarao sa Makronom

Politika -

BEOGRAD - Odličan razgovor sa predsednikom Republike Francuske @emmanuelmacron. U dugom i prijateljskom razgovoru poželeo sam mu, pre svega, dobro zdravlje i brz oporavak. Izrazili smo nadu da će svet uskoro, uz pomoć vakcine, nadvladati pandemiju.

I o vakcini protiv korone

S tim u vezi, izrazio sam nadu da će građani Zapadnog Balkana priliku za vakcinaciju dobiti u isto vreme kad i stanovnici Evropske unije, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije. Zahvalio sam predsedniku Makronu na podršci, kao i na brizi i ljudskoj i državničkoj solidarnosti koju, i u ovoj prilici, pokazuje za građane Srbije.

Makronovo stanje stabilno, rezultati pregleda ohrabrujući

Stanje francuskog predsednika Emanuela Makrona, koji je pozitivan na korona virus, stabilno je, a rezultati lekarskog pregleda su ohrabrujući, saopšteno je danas iz njegovog kabineta. Zdravstveno stanje predsednika je stabilno, a on i dalje ispoljava slične simptome koji ga ne sprečavaju u obavljanju njegovih dužnosti, navodi se u saopštenju kabineta, kako prenosi Rojters.

Makron je juče u videu koji je emitovan uživo na tviteru rekao da se oseća dobro i da i dalje radi, mada sporijim tempom. On je rekao da će o svom zdravstvenom stanju izveštavati na transparentan način. Iz kabineta francuskog predsednika je u četvrtak saopšteno da je Makron pozitivan na korona virus. Makron će u samoizolaciji biti tokom sedam dana, a trenutno radi u predsedničkoj rezidenciji kod Versaja nadomak Pariza.

(Kurir.rs/Instagram)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track