EKSKLUZIVNO! VUČIĆ KAKVOG NISTE ZNALI! MILICI sam TATA kao onaj iz MI NISMO ANĐELI, a DANILU KAO DRUG
Foto: Marina Lopičić

EKSKLUZIVNI INTERVJU ALEKSANDAR VUČIĆ

EKSKLUZIVNO! VUČIĆ KAKVOG NISTE ZNALI! MILICI sam TATA kao onaj iz MI NISMO ANĐELI, a DANILU KAO DRUG

Politika -

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića u javnim nastupima obično viđamo ozbiljnog i strogog. U novogodišnjem razgovoru za Kurir šef države je pokazao šta se krije iza te "fasade". Nikada otvorenije govorio je o svoje troje dece - kakav odnos ima s najstarijim Danilom, zašto je previše zaštitnički nastrojen prema ćerki Milici i kako se igra s najmlađim Vukanom. Prvi put je govorio o odrastanju s bratom Andrejom i zašto muškarci Vučići nikada ne razgovaraju o emotivnim temama. Otkrio je i čime ume da iznenadi saradnike, šta ga opušta i koje novogodišnje odluke je doneo. Vučić je u intervjuu govorio i o ratu s mafijom, ko ga je prisluškivao godinu i po dana, te šta poručuje novoj crnogorskoj vlasti.

Razgovarali: Aleksandar Đondović i Branislava Majdarević

Je l' ste strog otac?

Nisam. Baš naprotiv.

Kakve savete dajete Milici i Danilu? Sad su u tim godinama, je l' pričaju s vama o nekim ličnim stvarima? Školovanju, simpatijama, ljubavi?

Ja pomalo ličim na onog iz filma "Mi nismo anđeli", tako da, što se Milice tiče, ona umire od smeha kada počnemo o bilo čime sličnom da govorimo, zbog mojih stavova(smeh).Dok pričamo, ponekad oboje mislimo da se šalimo, ali ponekad to stvarno liči na scene iz tog filma.(glasan smeh) A sa Danilom razgovaram o ozbiljnim stvarima, o tome šta su mu planovi za život i razgovaramo o različitim životnim, i ne uvek lakim situacijama. I o poslu, i o svemu, ali da budem iskren o emotivnim pitanjima ponajmanje. Tako je kod nas Vučića, da se o tim stvarima gotovo i ne govori.

CEO INTERVJU MOŽETE PROČITATI U NOVOGODIŠNJEM IZDANJU KURIRA

Naslovna 31.12.2020
foto: Kurir

Kurir.rs/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track