IVANE PLAĆENIČE, SRAM TE BILO! Umesto da se izvini što je lažno optužio Vučića za krađu vakcina, bednik Ivanović napada Kurir
Foto: Printscreen YT

odgovor kurira ivanu ivanoviću

IVANE PLAĆENIČE, SRAM TE BILO! Umesto da se izvini što je lažno optužio Vučića za krađu vakcina, bednik Ivanović napada Kurir

Politika -

Večiti plaćenik koji danas radi za Dragana Đilasa i Dragana Šolaka i voditelj emisije koja iz godine u godinu ima sve slabiji rejting Ivan Ivanović napao je Kurir koji je razotkrio njegovu monstruoznu laž da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukrao 187 vakcina.

Kao još jedan dokaz da je besramno slagao govori činjenica da je Anđelko Vučić, otac predsednika Srbije, zaražen korona virusom i na dan dočeka Nove godine hitno primljen u KBC Bežanijska kosa u teškom stanju.

Ivan Ivanović
foto: Twitter

Da je tačno ono što je najneprofesionalniji medijski radnik Ivanović napisao, Anđelko Vučić bi sigurno primio vakcinu i ne bi se sada nalazio u bolnici.

I nakon što je razotkriven i uhvaćen u laži, umesto da se kao svaki pristojan čovek za to izvini, Ivanović je napao Kurir u pokušaju da izvrši zamenu teza i sakrije svoje nedelo.

Ivanoviću, sram te bilo za to što radiš! Ti koji si oduvek radio za gazde, sada si očigledno plaćen da za njihov račun truješ narod i praviš polarizaciju u društvu lažnim optužbama, uvredama i neukusnim šalama! Zarad sticanja očigledno političkih poena ne prezaš ni od čega i ništa ti nije sveto!

I pitamo se odakle ti ideja da mesecima unazad prozivaš novinare i govoriš im šta treba da pišu i istražuju. Pitamo se, šta se to nalazi u tvojoj glavi pa se upoređuješ s novinarima iz bilo kojih medija?!

Sramota je što si pokušao da se odbraniš tako što si sebe uporedio s novinarkom Jelenom Zorić i staviš se u isti koš s njom! Vi ste neuporedivi! Ti si bednik, a ona je novinar.

Ne znamo na osnovu čega imaš tako visoko mišljenje o sebi kada se zna da je emisija koju vodiš nikad manje gledana, puna otrcanih fazona i šala bez ikakvog humora. Ti si prošlost!

Lažove Ivanoviću, poručujemo ti: iznesi dokaze da je Aleksandar Vučić ukrao 187 vakcina, a ako ih pokažeš mi ćemo to objaviti i izvinićemo ti se. Ako to ne uradiš, očekujemo da se izviniš predsedniku Vučiću, narodu koji si slagao i Kuriru koga si napao.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track