TADIĆ JE SOBA DO MENE: Mrkonjić iz kovid bolnice otkrio detalje borbe sa opasnom upalom pluća SLUŠAM SVE ŠTO KAŽU DOKTORI
Foto: Printscreen YouTube

skener otkrio promene

TADIĆ JE SOBA DO MENE: Mrkonjić iz kovid bolnice otkrio detalje borbe sa opasnom upalom pluća SLUŠAM SVE ŠTO KAŽU DOKTORI

Politika -

Političar Milutin Mrkonjić (78) prve dane nove godine provodi u KBC "Dragiša Mišović" zbog obostrane upale pluća.

Mrkonjić je danas rekao da se odlično oseća i da mu društvo pravi dugogodišnji kolega koji se nalazi u sobi pored njegove.

- Dobro sam, odlično sam. Sada idem kod Borisa Tadića da pravimo koaliciju. On je soba pored mene. Ovde imaju veoma lepe sestre. Ne mogu da im vidim lice, ali mogu da vam kažem da su najbolje i da se odlično brinu o svakom pacijentu. Nije im lako i trebaju svi da budu svesni koliko je ova pandemija opasna. Trudim se da slušam sve što mi kažu doktori. Telefon ne prestaje da mi zvoni. Svi me zovu da pitaju kako sam. Ljudi se zabrinuli - izjavio je Mrkonjić.

Tokom jučerašnjeg dana, podsetimo, Mrkonjić je izjavio da su rezultati na korona virus u njegovom slučaju su negativni, ali zbog upale pluća se u zvaničnim medicinskim nalazima vodi kao kovid pacijent te je zbog toga hospitalizovan.

- Rezultati su negativni, ali na skeneru su videli neke promene, ne znam ni ja na čemu, pa se vodim kao kovid pacijent - rekao je Mrkonjić za beogradske medije.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja