HRISTOS SE RODI Vučić uputio božićnu čestitku: Želim da praznike provedete u obilju duhovne radosti i svakog dobra
Foto: Marina Lopičić

srećno i blagosloveno

HRISTOS SE RODI Vučić uputio božićnu čestitku: Želim da praznike provedete u obilju duhovne radosti i svakog dobra

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas božićnu čestitku njegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom gospodinu Hrizostomu, čuvaru patrijaršijskog trona, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i svim vernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru.

- Vaše visokopreosveštenstvo, Vama, sveštenstvu, monaštvu i vernicima od srca čestitam najradosniji praznik rođenja Gospoda Isusa Hrista i želim srećnu i blagoslovenu Novu 2021. godinu. Godina za nama donela je velike izazove našoj državi i celom čovečanstvu, ali smo tim izazovima odgovorili biblijskom mudrošću i jevanđeljskim nadahnućem, kako su to činili naši preci u istoriji - napisao je Vučić.

Predsednik Srbije je poželeo da "praznik Hristovog rođenja, praznik rađanja života, bude nepresušni izvor duhovne snage, kako bismo dostojno i smelo delali na dobro Republici Srbiji i na radost našoj crkvi i našem narodu".

- Želim da božićne praznike provedete u obilju duhovne radosti i svakog dobra - naveo je Vučić u čestitki uz tradicionalni pozdrav "Hristos se rodi" i poruku da je "srećna i blagoslovena Nova godina"!

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track