POSVEĆENOST NA PRVOM MESTU

MINISTARKA OBRADOVIĆ KAKVU JOŠ NISTE UPOZNALI: Jedna Džejeva pesma je uvek oraspoloži, a evo čemu uči sina (KURIR TELEVIZIJA)

Politika -

U novogodišnjem intervjuu za Kurir televiziju ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović otkrila nam je bez čega nikako ne može da započne dan, šta sebi najviše zamera, šta je poželela od Deda Mraza za Novu godinu, ali i gde je upoznala supruga.

Kao poslanica i potpredsednica SNS, njen posao podrazumeva sate odsustva, boravak na terenu i komunikaciju sa ljudima, pa ne može da kaže da joj se život dosta promenio sa preuzimanjem ministarske funkcije i učešća u izvršnoj vlasti.

"Iskreno, ukoliko ste posvećeni i odgovorni, nema tu neke velike razlike", objasnila je ona.

Obradović je otkrila i rutinski deo svoje svakodnevnice.

"Kafa, to je meni imperativ, da se žargonski izrazim, teško dižem sistem bez te kafe", iskrena je Obradovićka.

Kaže da su se novoj ulozi u Vladi Srbije podjednako obradovali sin i suprug.

"Osim njih ima još nekoliko ljudi koji su blisko vezani za našu kuću, tako da je to bila zajednička radost u smislu napretka u karijeri. Porodica je sa mnom u politiici od 2008. godine, oni poslednjih 12 godina znaju šta je bavljenje politikom, ali nije lako uskladiti privatni i profesionalni život ako nema dovoljno razumevanja", kazala je ministarka državne uprave i lokalne samouprave.

Muža je upoznala u rodnom Kraljevu, znaju se iz detinjstva.

"Bili smo u komšiluku zajedno. Kada neko sa vama odrasta i prolazite sve životne faze zajedno, težak i naporan trenutak u životu lakše prebrodite. Zato je moj savet devojkama da za partnera tražite prijatelja", posavetovala je ona.

O tome na koji način su novinarstvo i politika uticali na njen privatni svet, na koje svoje osobine je ponosna i uz koju pesmu se oraspoloži, saznajte u nastavku video priloga.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track