Najnovije vesti

GOTOVO! ODLAZIM! Đuka uživo u jutarnjem deaktivirao nalog na ovoj društvenoj mreži, a onda otkrio i zašto! JA ODOH, IZ PROTESTA
Foto: TV Prva Printscreen

ovo niko nije očekivao

GOTOVO! ODLAZIM! Đuka uživo u jutarnjem deaktivirao nalog na ovoj društvenoj mreži, a onda otkrio i zašto! JA ODOH, IZ PROTESTA

Politika

BEOGRAD - Narodni poslanik Vladimir Đukanović jutors je uživo na televiziji, u jutarnjem programu, iznenadio gledaoce deaktiviravši svoj nalog na društvenoj mreži Tviter na kojoj je inače veoma aktivan!

- Ako mi dozvolite... Ljudi, ovo je moj Tviter nalog i u znak protesta zato što je to postala cenzorska mreža gde radikalni levičari leče svoje frustracije i vređaju svakoga odlazim sa Tvitera i ne želim da učestvujem u tome! I u ovom momentu ne želim više da učestvujem na Tviteru, niti želim više da je koristim - rekao je Đukanović na TV Prva istovremeno držeći telefon u rukama i pokazujući kako u tom trenutku dekativira nalog. 

Vladimir Đukanović
foto: TV Prva Printscreen

Ovakav njegov gest je usledio pošto ga je voditeljka upitala kako komentariše najnovija dešavanja u SAD i na Kapitol hilu. 

- Pazite, vi cenzurišete predsednika Amerike, pa šta ćete ostalima da radite, izbrisali ste predsednika Amerike, jel ste vi svesni šta radite, i vi pričate o slobodi govora - kazao je Đukanović i dodao: 

Vladimir Đukanović
foto: TV Prva Printscreen

- Pazite vi ovo licemerje, vidite vi licemerje! Kad su kod nas upadali i lomili noge policajcu, to su bili borci za slobodu, a tamo su to domaći teroristi... Kad je tamo onda je dozvoljeno da ih sve pobiju, čak imate i pozive na Tviteru i Fejsbuku zašto ih nisu sve pobili  - pojasnio je Đukanović. 

1 / 4 Foto: TV Prva Printscreen

- Ova cenzura, to nije viđeno nigde! Skandal i sramota - zaključio je on.  

(Kurir.rs/TV Prva)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...