ĐUKANOVIĆ ODUVAO ALEKSIĆA: Mišu jedan, hrabar si samo na Tviteru!
Foto: Marina Lopičić

ŽESTOKO

ĐUKANOVIĆ ODUVAO ALEKSIĆA: Mišu jedan, hrabar si samo na Tviteru!

Politika -

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović bukvalno je oduvao potpredsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, Miroslava Aleksića, poručivši mu da umesto što vređa predsednika Srbije Aleksandra Vučića, objasni javnosti kako je svojim prijateljima nameštao poslove dok je bio predsednik opštine Trstenik.

Naime, Aleksić je na svom Tviter nalogu poručio da je predsednik Vučić kukavica koja ne sme da mu izađe na duel.

- U naletu besa i straha ovaj duboko nesrećni Aleksandar Vučić izgovori da sam secikesa, mafijaš, kupio diplomu, Jjovanjica ne postoji... Pošto sipa laži brzinom munje, i glumi hrabrišu kod Marića,ajde neka to ponovi u duelu na TV. Bolje je to nego da se jurimo po sudovima! Ili je kukavica! - napisao je Aleksić.

Djukanovic, Aleksic
foto: Printscreen

Na to je eksprsno stigao brutalni odgovor Đukanovića koji ga je podsetio na prljave poslove koje je radio kao čelnik opštine.

- Nesrećni Miki Aleksić, hrabri se i misli da će oni koji su ga upregli da laže uskoro na vlast, pa će njega da postave za neki faktor. Mučenik, upleo se kao pile u kučine, jer tako ograničenog su ga navukli kojekakvi tipovi iz policije da im bude PR u kriminalu. Nego, Miki, kaži ti nama šta se dogodilo sa biljkama iz Jovanjice posle upada policije? Ko se Miki tu omastio i ima li tebe u toj priči? Nema Miki za tebe duela, već pred sud da dođeš, najpre kao svedok, a nadam se i kao okrivljeni - napisao je Đukanović.

djukanovic
foto: Printscreen

Nije su tu zaustavio već mu je poručio da je miš po vokaciji koji je hrabar samo na Tviteru.

- A po sudovima ne smeš ni na hodniku pored Andreja Vučića da prođeš! Nego, bolje narodu reci kako si svom dobrom prijatelju namestio gasifikaciju Trstenika dok si bio predsednik opštine i tako stotine miliona stavio u svoj džep? - zaključio je Đukanović.

Kurir.rs/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track