PALMA URUČIO MARTINOVIĆU KAPU ZA VUČIĆA: Simbol da opozicionari u Srbiji ni za šta nisu bili u pravu
Foto: Jedinstvena Srbija

Predsednik Jedinstvene Srbije

PALMA URUČIO MARTINOVIĆU KAPU ZA VUČIĆA: Simbol da opozicionari u Srbiji ni za šta nisu bili u pravu

Politika -

Predsednik Jedinstvene Srbije i šef poslaničke grupe Jedinstvene Srbije u Skupštini Srbije Dragan Marković Palma uručio je danas šefu poslaničke grupe "Aleksandar Vučić – za našu decu", Aleksandru Martinoviću kapu za predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Dragan Marković Palma, Jedinstvena Srbija
foto: Jedinstvena Srbija

- Ova kapa je simbol da su opozicionari u Srbiji od svih napada na predsednika Vučića, jedino u pravu da nije imao kapu na Zlatiboru prilikom puštanja u rad gondole. A sve ostalo što su kritikovali, ništa nije tačno, osim da nije imao kapu na Zlatiboru. Kapa je pokazatelj da deo opozicije u Srbiji ne zanima ni Kosovo i Metohija, ni epidemija, ni ekonomija, ni lokalne samouprave, pa čak ih ne zanima ni međustranački dijalog. Njih samo zanima kako doći na vlast bez izbora, a to se desiti neće. A kapu poklanjam da izbijem iz ruku opozicije jedini i poslednji argument, da više ne mogu ništa da kažu. Sada će imati predsednik Srbije kapu, pa ga molim da stavi kapu na glavu kada pada sneg - ističe Marković.

Dragan Marković Palma, Jedinstvena Srbija
foto: Jedinstvena Srbija

Odlazak predsednika Srbije na Zlatibor je pokazatelj da je on uvek za sve što se dobro radi za Srbiju, pa neka se taj zove i najokoreliji opozicionar. Vučić je time pokazao da je predsednik svih građana Srbije bez obzira na političko, versko i nacionalno opredeljenje - zaključuje lider Jedinstvene Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track