VUČIĆ ZAHVALIO KRALJU BAHREINA NA UPUĆENOJ POMOĆI: Znak prijateljstva i velikodušnosti koju građani Srbije izuzetno cene
Foto: Instagram printscreen

67,5 tona medicinske opreme, uključujući i 20 respiratora

VUČIĆ ZAHVALIO KRALJU BAHREINA NA UPUĆENOJ POMOĆI: Znak prijateljstva i velikodušnosti koju građani Srbije izuzetno cene

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas kralju Bahreina, Hamadu bin Isi bin Salmanu Al-Kalifi pismo pomoći u medicinskoj opremi, koju je ta zemlja poslala Srbiji.

U pismu kralju Bahreina, Vučić je istakao da medicinska oprema koju je poslao predstavlja znak prijateljstva i velikodušnosti Kraljevine Bahrein, koju građani Srbije izuzetno cene.

Prošlu godinu, napomenuo je, obeležili su izazovni događaji prouzrokovani globalnom pandemijom kovid19, koja je u velikoj meri odložila i usporila brojne međunarodne aktivnosti.

"Iskreno se nadam da će ta teška vremena uskoro ostati iza nas i da ćemo imati priliku da se sastanemo i razmotrimo brojna pitanja koja bi mogla da budu od koristi za naše prijateljske zemlje i za naše građane, navodi se u pismu predsednika Vučića.

U Srbiju je danas stigla pomoć Bahreina - 67,5 tona medicinske opreme, uključujući i 20 respiratora, koja će biti raspoređena prema potrebama kovid bolnica i ambulanti u zemlji.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track