BILJANA POPOVIĆ: Đilas još jednom potvrdio koliko mu smeta uspešna i jaka Srbija
Foto: Printskrin

Reagovanje

BILJANA POPOVIĆ: Đilas još jednom potvrdio koliko mu smeta uspešna i jaka Srbija

Politika -

Biljana Popović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, poručila je u saopštenju da je, "ogrezao u mržnji i očaju, bezidejan i sebičan, Dragan Đilas još jednom potvrdio koliko mu smeta uspešna i jaka Srbija, ne libeći se da optuži zapadnu Evropu, Ameriku, Makrona i Merkelovu zbog podrške Aleksandru Vučiću".

- Ali svakim svojim javnim obraćanjem i politikanstvom, kritikovanjem svega i svačega, samo potvrđuje sopstveni očaj jer vlast o kojoj sanja ostaje samo nedostižan san. Jasno je da Dragan Đilas nema političku ideju kako bi građani Srbije živeli bolje, jer njegova celokuopna politička borba je usmerena isključivo na ličnost, na Aleksandra Vučića, zarad neskrivene pohlepe za vlašću. I pored svih njegovih izgovorenih laži i kontinuiranih neutemeljenih napada ne može da opovrgnu činjenicu da je Vučić danas garant mira, stabilnosti i napretka, poštovan u celom svetu, kako zbog spoljne, tako i zbog unutrašnje mudre politike koju vodi. Ukazujući mu poštovanje, uz najveće državne počasti predsednik Vučić dočekan je i u Parizu, jer Francuska prepoznaje Srbiju kao ozbiljnog partnera na zapadnom Balkanu - navodi Popović i dodaje da je naša zemlja jedan od svetskih lidera u imunizaciji.

- Svaki građanin Srbije danas može biti ponosan na činjenicu da se mala zemlja poput Srbije, izdvaja od daleko razvijenijih zemalja Evrope i sveta, jer brine o zdravlju svog stanovništva pre svega zahvaljujući velikom angažovanju svog predsednika i brzini njegove reakcije u nabavci vakcina, o čemu izveštavaju svi svetski mediji. Jer zdrava nacija je imperativ za svaki drugi uspeh i napredak. Istovremeno brine se o finansijskom aspektu kroz novi paket državne pomoći privredi i građanima. I danas je itakako merljivo ko radi za za svoju zemlju, a ko pokušava da sruši tuđe napore poganim jezikom i plasiranjem laži - saopštila je Popović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track