PALMA: Ako Krivokapić u roku od 5 dana ne vrati srpskog ambasadora u Podgoricu pozvaću građane Srbije da ne idu na more u CG
Foto: Palma plus/D.M.

predsednik JS Dragan Marković

PALMA: Ako Krivokapić u roku od 5 dana ne vrati srpskog ambasadora u Podgoricu pozvaću građane Srbije da ne idu na more u CG

Politika -

- Želim da pošaljem poruku i novoj Vladi Crne Gore. Ukoliko gospodin Zdravko Krivokapić, premijer Crne Gore, misli da iskoristi glasove za jednokratnu upotrebu onda se grdno prevario - poručio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, na obeležavanju 17 godina postojanja i krsne slave Jedinstvene Srbije u njenoj centrali Jagodini.

Dodao je i da je "Crna Gora proterala ambasadora Srbije iz Podgorice, a sa druge strane želi da srpski turisti odlaze u Crnu Goru i da pune budžet Crne Gore".

- Ukoliko u roku od 5 dana premijer Krivokapić i crnogorska vlada ne vrate srpskog ambasadora u Podgoricu, ja ću u Skupštini Srbije pozvati sve građane Srbije da ne idu na more u Crnu Goru - istakao je Palma.

Dragan Marković Palma
foto: Palma plus/D.M.

DANAS SE ČUJE GLAS JEDINSTVENE SRBIJE

- Naši govori su slični kao govori naših kolega u parlamentu, ali koristimo druge termine i usmereni su ka boljem životu građana Srbije. I sve ono što smo govorili u parlamentu i razlog zašto smo, kao koalicija SPS – Jedinstvena Srbija ušli u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom je upravo da smo verovali da će takva pozitivna realizacija biti i možemo slobodno da konstatujemo da Srbija nikada nije imala bolje rezultate nego poslednjih godina - izjavio je Marković.

U JAGODINI OVE GODINE TRI NOVE FABRIKE

- Koalicija SPS-Jedinstvena Srbija-Srpska napredna stranka u Jagodini odlično radi. I nastavićemo tim tempom. Ove godine u Jagodini će biti ovorene tri nove fabrike. Otvaranje fabrike nemačkog Fišera u jagodinskoj industrijskoj zoni zakazano je za 10. 06. FIŠER će zaposliti 350 radnika, a radi se o svetskom gigantu, koji je prvi u svetu počeo da proizvodi tiplove i šrafovsku robu. Kineska fabrika za proizvodnju granula se gradi u naselju Vinorača preko puta italijanske fabrike Mobil turi i ona će zaposliti 100 radnika. Treći je austrijski Šibel koji proizvodi elektromotore za velika industrijska postrojenja. Jagodina je danas grad u Srbiji grad sa najvećim brojem investitora u odnosu na broj stanovnika - rekao je Marković.

(Foto: Palma plus/D.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track