SINIŠA MALI SE OGLASIO SA SASTANKA SA FRANCUZIMA: Ministar otkrio koje će stanice beogradskog metroa biti najlepše (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

JEDAN OD NAJVEĆIH PROJEKATA

SINIŠA MALI SE OGLASIO SA SASTANKA SA FRANCUZIMA: Ministar otkrio koje će stanice beogradskog metroa biti najlepše (FOTO)

Politika -

Ministar finansija Siniša Mali objavio je na svom Instagram profilu vest da je u toku sastanak njega i predstavnika kompanije "Ežis" iz Francuske.

"Radni sastanak sa predstavnicima kompanije 'Ežis' iz Francuske, koja je naš partner na projektu izgradnje beogradskog metroa", napisao je ministar Mali i dodao:

"S obzirom na to da smo sve bliži početku radova, sve češće se sastajemo kako bismo prošli kroz sve faze projekta. Danas smo detaljno prelazili prvu i drugu liniju i sve stanice, od kojih smo se posebno osvrnuli na stanice na Trgu Republike i na Savskom trgu, koje će sigurno biti i najlepše.

Iako moj tim i ja imamo dosta iskustva u sprovođenju velikih i vrednih projekata, ovo je, pored Beograda na vodi, sigurno najveći projekat na kojem smo ikada radili. Zato moramo pažljivo da pratimo sve faze pripreme i izgradnje, kako bi posao bio urađen na pravi način"!

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track