NOVI PRITISCI INTERESNO-POSLOVNOG LOBIJA ŠOLAKA I ĐILASA NA KURIR: Naš odgovor je - nećete nas zaustaviti!
Foto: Ana Paunković, Tamara Trajković, Printscreen

udar na medije

NOVI PRITISCI INTERESNO-POSLOVNOG LOBIJA ŠOLAKA I ĐILASA NA KURIR: Naš odgovor je - nećete nas zaustaviti!

Politika -

Adrija medija grupa ponovo se danas našla na udaru interesno-poslovnog lobija Dragana Šolaka i Dragana Đilasa, koji je ponovo izručio gomilu laži o Kuriru i pomislio da će nas ućutkati.

AMG, Adrija medija grupa
foto: Kurir

Po već oprobanom receptu, napad na Kurir su danas sinhronizovano izvela politička i medijska krila ovog lobija, i to s ciljem da nas spreče da i dalje objavljujemo istinu o poslovanju Junajted grupe i medija pod njenim okriljem, kao i o političko-poslovnim spregama između Šolaka i Đilasa.

Po ko zna koji put Đilasova jurišnica Marinika Tepić pokušala je da, manipulacijom činjenicama i neosnovanim tvrdnjama o Kuriru, baci prašinu u oči građanima Srbije, kako oni ne bi videli istinu koje se njeni politički mentori i finansijeri očigledno plaše. Već viđeno je i to što Tepićkine bezbroj puta ponovljene laži, kao po komandi, svi mediji Junajted grupe šablonski pakuju i besomučno razrađuju, praveći fejknjuz, a sve kako bi napad na Kurir bio što ubojitiji. Međutim, uzaludan posao radi interesno-poslovna mašinerija sa Šolakom i Đilasom na čelu. Jer, bez obzira na podmukle i prljave napade, Kurir će nastaviti da raskrinkava njihove političke i finansijske kombinacije, a koje se nečasno i totalno netransparentno maskiraju u navodnu borbu za slobodu medija.

Ma koliko na nas udarali i ma koliko se trudili da zavaraju svoje tragove, nećemo stati u nameri da do najsitnijih detalja rasvetlimo pozadinu Šolakove i Đilasove fanatične zainteresovanosti da ućutkaju i uguše Kurir.

Na kraju, naša poruka je jasna - nismo se uplašili.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track