POSLANICA SNS PRED VRATIMA ĐILASOVE STRANKE! Biljana Pantić Pilja TRAŽI ODGOVORE od Marinike Tepić: Šta radi sa narko-dilerima?
Foto: Printscreen RTS

ŽESTOKO

POSLANICA SNS PRED VRATIMA ĐILASOVE STRANKE! Biljana Pantić Pilja TRAŽI ODGOVORE od Marinike Tepić: Šta radi sa narko-dilerima?

Politika -

Narodna poslanica SNS Biljana Pantić Pilja pozvala je danas potpredsednicu SSP Mariniku Tepić da odgovori građanima Srbije na pitanja, kako kaže, o povezanosti sa pripadnicima kriminalne grupe Veljka Belivuka i da li po njihovim instrukcijama izmišlja afere koje stavlja na teret vlasti.

Pantić Pilja je na konferenciji za novinare ispred sedišta SSP postavila pitanje Mariniki Tepić da li je po instrukcijama Veljka Belivuka i drugih saradnika "prebrojavala kokoške u Moroviću", kao i da li je istina da se od novca narko dilera pokreću jedne dnevne novine čiji će urednik biti Veselin Simonović, sadašnji urednik TV Nova S.

"Pitam Mariniku Tepić koliko se puta videla sa najvećim narko dilerima Flipovićem i Đukanovićem i o čemu je razgovarala sa njima, da li o iseljavanju novinara neistomišljenika", kazala je Pantić Pilja.

S obzirom na to da je juče predsedniku SSP Draganu Đlasu bio rođendan, Pantić Pilja je postavila pitanje Mariniki Tepić šta mu je kupila za poklon i da li je to ustvari poklon od narko dilera.

Takođe, zatražila je odgovor na pitanje koliko je Tepić zaradila od firme Dragana Đilasa "Multikom" gde ima zasnovan radni odnos i da li se ti iznosi mere u stotinama hiljada evra.

"Neka Marinika Tepić odgovori koliko je njen gazda Dragan Đilas, kao vlasnik Multikoma prihodovao u periodu od 2004. do 2012. godine kada je bio na vlasti i gradonačelnik Beograda. Da li je istina da je ojadio građane Srbije za 619 miliona evra", upitala je Pantić Pilja.

Podsećajući da je Marinika Tepić bila pokrajinski ministar, zatražila je od nje odgovor na pitanje koliko je novca dala Fubalskom klubu Dinamo iz Pančeva, navodeći da je "tobože pomagala sportske klubove i manifestacije, a u stvari je finansirala narko dilere".

Pantić Pilja je navela da ukoliko Tepić ne odgovovori na postavljena pitanja građanima Srbije, poziva je na duel.

"Možda joj ja nisam bitna, ali je pozivam jer su građani Srbije bitni, bitno je da čuju šta ima da kaže i kako će odgovoriti na sva ova pitanja žena kojoj je gazda Dragan Đilas", kazala je Pantić Pilja.

Ističe da nema problem da ode na duel sa Marinikom Tepić na, kako kaže, tajkunske medije.

"Nemam problem da se susretnem sa njom na tajkunskim medijima iako vode kampanju kako protiv predsednika države Srbije Aleksandra Vučića, mojih kolega, mene, protiv svih koji kažu nešto protiv njih, iako imaju dvostruke aršine", kazala je Pantić Pilja.

Na pitanje šta će biti sa slučajem "Jovanjica", ona je kazala da državni organi rade svoj posao i da neće da se meša u njihov rad.

"Sigurna sam da će posao uraditi kako treba i naći odgovorne", navela je.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track