PETAR PETKOVIĆ: Raskrinkane namere Rašića, Kurtija i Trajkovićeve
Foto: Kurir

IZBORNI INŽENJERING

PETAR PETKOVIĆ: Raskrinkane namere Rašića, Kurtija i Trajkovićeve

Politika -

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je da se danas nedvosmisleno potvrdilo da je Nikola Rašić, sin srpskog političara sa KiM Nenada Rašića, povređen u ranije zakazanoj vršnjačkoj tuči i da su netačne sve insinuacije da je on žrtva politike svoga oca i da napad na njega ima političku pozadinu.

"Trunka ljudskosti i obraza bilo bi potrebno da se sada Rada Trajković, Nenad Rašić, Mlađan Đorđević, Marinika Tepić i drugi, koji već dva dana šire lažne vesti o incidentu u Gračanici, upute izvinjenje za namerno plasiranje neistina, spinova, obmanjivanje građana i najvažnije, političku zloupotrebu dece", navodi Petković u saopštenju.

Pokazalo se, kaže, da su Nenad Rašić, Rada Trajković i Aljbin Kurti zajednički u Prištini dogovorili da obračun mladića iskoriste za napad na Srbiju, predsednika Aleksandra Vučića i kriminalizaciju Srpske liste ne bi li, dodao je, pokušali da ponište izbornu volju srpskog naroda na KiM.

"Ovaj pokušaj izbornog inžinjeringa pao je u vodu, a njihove perfidne namere da za legitimne predstavnike Srba na KiM proglase one koji imaju podršku 0,16 odsto građana, raskrinkane", rekao je Petković.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track