BILJANA PANTIĆ PILJA: Koliku platu Marinika prima od svog gazde Đilasa? Koliko puta se videla s dvojicom najvećih narko-dilera?
Foto: Printscreen RTS

pitanja bez odgovora

BILJANA PANTIĆ PILJA: Koliku platu Marinika prima od svog gazde Đilasa? Koliko puta se videla s dvojicom najvećih narko-dilera?

Politika -

Biljana Pantić Pilja, narodna poslanica i članica GO SNS Novi Sad, ponovo je pozvala potpredsednicu SSP Mariniku Tepić da odgovori na pitanja koja joj je prethodno postavila.

- Pozivam Mariniku Tepić, ženu koja samo zna da izmišlja afere, da odgovori na pitanja koja sam joj postavila, a koja su ostala bez odgovora. Pozivam je da odgovori građanima Srbije koliku platu prima u Multikomu od svog gazde Dragana Đilasa, da odgovori na pitanje koliko je para perač prozora Dragan Đilas pokrao od građana Srbije dok je bio na vlasti? Koliko je para podelila narko-dilerima dok je bila pokrajinski ministar - navela je Pantić Pilja.

Dodaje da traži i odgovore na pitanja o povezanosti, kako je rekla, "tajkuna Đilasa i Marinike Tepić sa narko-dilerilama".

- Neka Tepić odgovori koliko se puta videla sa Đukanovićem i Filipovićem, dvojicom najvećih narko-dilera i o čemu su razgovarali? Zašto ćuti Marinika Tepić, tajkunka Dragana Đilasa i zašto se boji da ona i ja razgovaramo, ne bojim se da to bude na tajkunskim medijima Dragana Đilasa, čega se onda boji Marinika Tepić? - rekla je Pantić Pilja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track