BILJANA PANTIĆ PILJA URNISALA POTPREDSEDNICU SSP: Tepićeva, kaži u kakvoj si vezi s Veljom Nevoljom! Zašto bežiš od istine?!
Foto: Zorana Jevtic

pitanja bez odgovora

BILJANA PANTIĆ PILJA URNISALA POTPREDSEDNICU SSP: Tepićeva, kaži u kakvoj si vezi s Veljom Nevoljom! Zašto bežiš od istine?!

Politika -

Biljana Pantić Pulja, poslanica SNS, javno je na konferenciji ispred SSP pitala potpredsednicu te stranke Mariniku Tepić u kakvoj je vezi sa uhapšenim vođom kriminalne bande Veljkom Belivukom, poznatijim kao Velja Nevolja, te da li je od njega dobijala informacije na osnovu kojih je konstruisala lažne afere poput "Morović".

Biljana Pantic Pilja
foto: Zorana Jevtic

- Postavila sam određena pitanja pre dve nedelje Mariniki Tepić na koja nam nije dala odgovore. Ponovo ću morati da postavim ista pitanja, ako je to moguće - da istina izađe iz usta Marinike Tepić. U kakvim vezama je sa Belivukom i da li je od njega dobijala informacije na osnovu kojih je konstruisala lažne afere Morović i ostale? Zašto nam ne odgovori na pitanje u kakvim vezama je ona i njen gazda Dragan Đilas sa narkodilerima? Zašto izbegava da kaže istinu građanima Srbije - pitala je Pilja i dodala:

Marinika Tepić
foto: Zorana Jevtić

- Moraću da pokažem fotografije u kakvoj vezi je gospođa Tepić sa gospodinom Filipovićem, narkodilerom. Da li je istina da mu je dodeljivala novac dok je bila pokrajinski ministar? Ona koja je bila ministar i vlast pre samo pet godina. Da nam objasni u kakvoj vezi je njen gazda Đilas sa Zemunskim klanom? Evo ga na slici sa Vladom Japancem. Zašto ne odgovori za gospodina Bakića, 66 kg marihuane? Gospodin Bakić sedi ovde pored Dragana Đilasa.

Dragan Đilas
foto: Sonja Spasić

Pilja je govorila i o vezama Đilasa sa izvesnim narokodilerom Dabovićem, a onad je ponovo upitala Tepićevu:

- Da li je istina da je primila 200.000 evra od narkoklanova i da se zato ovako grčevito bori da ih odbrani od beskompromisne borbe Aleksandra Vučića protiv mafije?

Biljana Pantic Pilja
foto: Zorana Jevtic

Pilja je podsetila da je Marinika Tepić bila pokrajinski ministar.

- Četiri godine je bila na vlasti kao pokrajinski sekretar omladine i sporta. Za to vreme su je građani Vojvodine dobro upamtili. Ona zna da izmišlja, da lažne afere konstruiše da pljuje po državi Srbiji, po kovid bolnicama, po vakcinama, po stranim investitorima, po fabrikama. Direktno pljuje u lica svih građana Srbije. Nije mi teško da dođem ovde svaki put da je pitam da odgovori na pitanja u kakvoj je sprezi sa mafijom, sa Belivukom, sa narkodilerima ona i njen gazda Dragan Đilas. Da odgovori građanima, a ne da laže i izmišlja. Jedino šta čujemo od nje su lažne afere na tajkunskim medijima i ponovo je pozivam na tv duel i ne znam zašto se boji, jer ja sam spremna da izađem na tv duel sa njom na tajkunskim medijima i nemam strah od toga. Ne znam šta je njen strah da kaže istinu građanima Srbije - upitala je Pilja.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track