Najnovije vesti

VUČIĆ UPOZORIO GRAĐANE NA PREVARANTE KOJI IDU OD VRATA DO VRATA: To su kriminalci! Oni koji dođu i traže pare za SNS, varaju vas!
Foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

otvoreno

VUČIĆ UPOZORIO GRAĐANE NA PREVARANTE KOJI IDU OD VRATA DO VRATA: To su kriminalci! Oni koji dođu i traže pare za SNS, varaju vas!

Politika

Upozoravam ljude u Srbiji da nikome ne daju pare za stranku, jer ti koji vam to kažu lažu vas, kazao je on i dodao da ga nije sramota da to otvoreno kaže narodu jer to je istina

BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić upozorio je sinoć građane Srbije da ne nasedaju na priče onih koji im dolaze i traže pare navodno za Srpsku naprednu stranku, jer to, poručio je, nisu članovi te stranke, već kriminalci.

"Upozoravam ljude u Srbiji da nikome ne daju pare za stranku, jer ti koji vam to kažu lažu vas. Naša stranka ima dovoljno novca, ne trošimo ga i ne bacmo, dobijamo ga redovnim putem zahvaljujući poslanicima u Narodnoj skupštini", rekao je Vučić gostujući na RTS-u.

SNS, istakao je, ima "ogroman novac" i nemamo na šta da ga trošimo, to uglavnom činimo na humanitarne stvari - poklone deci, crkvama i džamijama. "Nemojte dozvoliti da vas lažu, čim dođu, traže vam pare i kažu da je za stranku, taj nije član stranke, taj je kriminalac", naveo je Vučić.

Dodao je da ga nije sramota da to otvoreno kaže narodu, jer to je istina. Svako drugi bi vam ovakve stvari prećutao, poručio je predsednik.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...