MILENKO JOVANOV O LIDERU SSP: Đilas će se uveriti da je Srbija ozbiljna država u kojoj institucije rade!
Foto: Beta Miloš Miškov

jasan

MILENKO JOVANOV O LIDERU SSP: Đilas će se uveriti da je Srbija ozbiljna država u kojoj institucije rade!

Politika -

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov kaže da bi Dragan Đilas, lider SSP, trebalo da objasni Srbiji odakle mu računi po celom svetu, kako je došao do para koje se na tim računima nalaze i da li je platio porez Srbiji.

Umesto toga, Jovanov kaže da Đilas građanima Srbije nudi šarene laže, sve u želji nekoga da prevari i da se bilo kako ponovo dočepa vlasti.

- Građani Srbije dobro znaju kako je izgledala Srbija kada je Dragan Đilas bio na vlasti i dobro znaju da je to bilo vreme kada je podeljeno 500.000 otkaza, kada su fabrike zatvarane, a država propadala na svim poljima. Znaju građani, dakle, da je u to vreme sve u Srbiji stajalo, osim preprodaje reklamnih sekundi. Taj je biznis cvetao i radilo se u tri smene - navodi Jovanov.

Dragan Djilas
foto: Beta

I sada bi, kako Jovanov ocenjuje, Đilas ponovo da stvari vrati u to vreme. Ponovo on i njegove kompanije da rade u tri smene, a narod da dobija otkaze.

- Ali, uveriće se Đilas uskoro šta o njemu građani misle i da im na pamet ne pada da mu pomažu da otvara neke nove račune u malobrojnim državama u kojima ih već nema. A uveriće se i Đilas, da je Srbija ozbiljna i uređena država u kojoj institucije rade svoj posao i da to što je rešio da novinarima neće da odgovara na pitanja o računima u inostranstvu i milionima evra na njima, ne znači da neće odgovarati državnim organima.Naprotiv, odgovaraće - zaključuje Jovanov.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track