SUTRA KOMEMORACIJA GOJKU RADIĆU: Poslednje zbogom dugogodišnjem odborniku skupštine grada Subotice biće održano u Gradskoj kući
Foto: Printscrin

SUTRA KOMEMORACIJA GOJKU RADIĆU: Poslednje zbogom dugogodišnjem odborniku skupštine grada Subotice biće održano u Gradskoj kući

Politika -

Komemoracija Gojku Radiću će se održati u utorak, 23. marta 2021. godine, u Velikoj većnici Gradske kuće, sa početkom u 12 časova.

Dugogodišnji odbornik u Gradskom parlamentu, poslanik u Narodnoj skupštini i član SNS-a, Gojko Radić, preminuo je u 61. godini.

Komemoracija Gojku Radiću, istaknutom članu i jednom od osnivača Srpske napredne stranke u Subotici, članu predsedništva i članu Glavnog odbora SNS-a i dugogodišnjem odborniku Skupštine grada Subotice, koji je iznenada preminuo u 61. godini, održati u utorak, 23.marta 2021.godine u Velikoj većnici Gradske kuće, sa početkom u 12 časova, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Sahrana pokojnika obaviće se istog dana u 15 časova, na Pravoslavnom groblju u Dudovoj šumi.

Radić je rođen 1960. godine u Ugodnoviću, opština Teslić, Republika Srpska. Bio je oženjen, otac dva sina. U Suboticu je došao 1996. godine iz Tenje (Hrvatska). Bio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, odbornik u gradskoj Skupštini u aktuelnom sazivu i svojevremeno poslanik u Skupštini Srbije (2007, 2008 i 2012). Pre pristupanja SNS-u (od osnivanja) Radić je bio član Srpske radikalne stranke.

Poslednje dane svog života posvetio je edukaciji mladih. Poseban doprinos dao je u formiranju Akademije mladih lidera Srpske napredne stranke.

Svakodnevno je brinuo o stotinama mladih polaznika Akademije, gde je svojim iskustvom i mudrošću mladima prenosio ogromno znanje koje je posedovao.

Kurir.rs / Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track