VUČIĆ O POLITIČKIM PROTIVNICIMA: Nisam važan ja, već da njihova pljačka dobije epilog
Foto: Tanjug/ Strahinja Aćimović

prilikom posete zaječaru

VUČIĆ O POLITIČKIM PROTIVNICIMA: Nisam važan ja, već da njihova pljačka dobije epilog

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da su njegovim političkim protivnicima, sada postali najozbiljniji oni iz SNS za koje misle da nešto mogu da urade protiv njega, pa sada tako govore i o Nebojši Stefanoviću.

"Ali, nije ovde pitanje da li sam ja gotov ili ne, nego hoće li njihovo licemerje, izmišljotine i pljačka dobiti epilog ili ne", kazao je Vučić, upitan da prokomentariše stav jednog analitičara da je Nebojša Stefanović "ozbiljan igrač" i da se rukovodi principom "ako padne on, pada i Vučić".

Vucić je primetio da su iz SNS svi ozbiljni, a kada je on u pitanju, kaže da je blizu kraja mandata i da ne moraju da se muče.

"Sada je i Nebojša, koga su do skoro zvali slina, postao najbolji na svetu, jer se nadaju da bi nesto mogao da uradi protiv mene. Naravno da je ozbiljan, ali ne moraju da se muče protiv mene", kazao je Vučić.

On je dodao da je toliko toga urađeno protiv njega, toliko miliona sati potrošeno na tajkunskim televizijama, da je, kako ironično primećuje, "odavno gotov".

"Njima su ozbiljni samo oni za koje pomisle da bi mogli nesto da urade protiv mene, tako im i onaj koga su do juče optuzivali da je pedofil, postane najčešći gost. Do juče su optuživali i druge, pa su sad postali svedoci ne znam čega", kazao je Vučić.

Poručuje i da "nije ovde pitanje da li je on gotov ili ne, nego hoće li njihovo licemerje, izmišljotine i pljačka dobiti epilog.

"Što se mene tiče, nije važno. Ko god da nastavi moraće da gradi i puteve i pruge i neće smeti da pljačka Srbiju. Neće smeti da imaju račune na Mauricijusu, a vidite kojim se oni sve trikovima služe, ali se svi prave naivni", zaključio je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track