KOKEZA I TAMARA PIJU VINO OD 1.000 EVRA: Ovako se bahatio bivši predsednik FSS! Red mućke na carini, red luksuziranja
Foto: Privatna Arhiva

ne pita šta košta

KOKEZA I TAMARA PIJU VINO OD 1.000 EVRA: Ovako se bahatio bivši predsednik FSS! Red mućke na carini, red luksuziranja

Politika -

Prosečnom stanovniku Srbije treba, u najboljem slučaju, dva meseca da zaradi 120.000 dinara, koliko košta jedna vaša vina, i to u prodavnici. Sada već bivši predsednik Fubalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, a koji je nedavno privođen u SBPOK na saslušanje u slučaju "carinska mafija", ovo luksuzno vino naručuje u restoranu!

Na zajedničkoj fotografiji Kokeze i njegove devojke, manekenke Tamare Lazić iz restorana, koju je Kurir ekskluzivno objavio, vidi se flaša vina "Masseto" čija je cena, u prodavnici, 120.470 dinara ili 129.990 dinara (u zavisnosti od vrste). To znači da je bivši sportski funkcioner ovo vino u restoranu morao da plati mnogo, možda čak i duplo, skuplje.

vino Masseto
foto: Printscreen

Kurir već danima piše o tajnoj vezi Kokeze i Lazićeve, koja je najpoznatija po reklama za donji veš. Bivši sportski funkcioner na devojku ne želi novca, obasipa je skupim poklonima, kao i luksuznim putovanjima po svetu.

Slaviša Kokeza, Tamara Lazić
foto: Privatna Arhiva

- Oni često obilaze beogradske restorane, i iako su u tajnoj vezi, zapravo se i ne kriju. Sve što Tamara poželi, Kokeza kupuje, plaća - ispričao je naš izvor.

Podsetimo, Kokeza je poslednjih nedelja u žiži interesovanja zbog navodnog učestvovanja u zloupotrebama u Upravi carina i zbog povezanosti sa ekipom privedenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Saslušan je dva puta, ali je odbio poligrafsko ispitivanje, čak i na samo jedno pitanje - da li je učestvovao u planiranju ubistva Aleksandra Vucica.

Inače, kako se sumnja, Kokeza i Belivuk su, praktično, imali paralelnu carinu, kroz koju je u Srbiju ulazila ogromna količina robe, van zvanične kontrole. Samo od krijumčarenih cigareta, procenjuje se, ta je grupa ostvarila profit od oko 640 miliona evra.

Slaviša Kokeza je danas podneo ostavku na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Kurir.rs/K.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track