BOŠKO OBRADOVIĆ NAPAO TADIĆA: Povuci se iz politike! Lider SDS mu nije ostao dužan, odmah mu uzvratio
Foto: Tamara Trajković

fajt

BOŠKO OBRADOVIĆ NAPAO TADIĆA: Povuci se iz politike! Lider SDS mu nije ostao dužan, odmah mu uzvratio

Politika -

Lider Dveri Boško Obradović oštro je napao lidera SDS Borisa Tadića, kojem je poručio da treba da se povuče iz politike.

- Zamolio bih Borisa Tadića, a i mnoge druge iz bivšeg režima, da se povuku iz politike. Uradili su sve što su mogli i rekli su sve što su imali, a nažalost bilo je više loših nego dobrih stvari. Da nije bilo njih ne bi bilo ni Vučića - rekao je Obradović.

On je tako reagovao na raniju Tadićevu izjavu da se "ne pobeđuje na izborima pregovaračkom platformom, brojem pregovarača, ali ni jedinstvom ukoliko se do njega došlo ucenama i uslovljavanjem".

GO DS, Generalni odbor DS, Dom omladine, Boris Tadić
foto: Zorana Jevtić

Tadić mu nije ostao dužan. Ubrzo je na svom Tviter nalogu podelio snimak Obradovića od 17. maja 2012. na kome ga lider Dveri optužuje za krađu izbora.

- Tadiću lopove pokrao si narodne glasove - viče Obradović, dok okupljena masa kliče "lopovi".

Obradović nastavlja s porukom: "Spasi Srbiju i gubi se, Borise".

- Gubi se iz naših života. Zato ova lutka na čelu naše kolone poručuje da onaj ko laže taj i krade, a onaj ko krade mora da ide u zatvor. Tadiću lopove, spasi Srbiju i gubi se. Ovo je istina o njima, ko laže, taj i krade, a ko krade mora da ide u zatvor. Mi nikada nećemo prestati da govorimo Tadiću lopove, pokrao si izbore, spasi Srbiju i gubi se, da bi Srbija preživela Tadić mora da padne - poručuje Obradović na snimku koji je nastao na protestu te 2012. ispred zgrade Rektorata Beogradskog univerziteta.

Kurir.rs/ Foto: Tamara Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track