ĐUKANOVIĆ SE "ZAHVALIO" ALEKSIĆU: Hvala što si dokazao ono što tvrdimo, da su razgovori optuženih u slučaju Jovanjica MONTIRANI!
Foto: Marina Lopičić

odgovor

ĐUKANOVIĆ SE "ZAHVALIO" ALEKSIĆU: Hvala što si dokazao ono što tvrdimo, da su razgovori optuženih u slučaju Jovanjica MONTIRANI!

Politika -

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić je svojim besmislenim tvrdnjama potpuno oborio dokaze protiv optuženih u slučaju "Jovanjica", otkrio je visoki funkcioner SNS Vladimir Đukanović. Aplikacija "Razgovor", koja je "stub optužnice", zapravo je platforma na kojoj može da se izmišlja bilo šta, dodao je Đukanović.

Povodom optužbi koje je Miroslav Aleksić izneo na račun državnih funkcionera, ali i visokih članova Srpske napredne stranke, ceo taj slučaj prokomentarisao je na svom nalogu na društvenoj mreži Parler, advokat i funkcioner SNS Vladimir Đukanović. On se, ovom prilikom, "zahvalio" Miroslavu Aleksiću, jer u ovom sudskom procesu brani neke od optuženih.

Vladimir Djukanovic
foto: screenshot

"Ovim putem želim od srca da se zahvalim Miroslavu Aleksiću, koji je kao nikad u žvotu pomogao odbrani okrivljenih u izmišljenim postupcima "Jovanjica 1" i "Jovanjica 2". Naime, Aleksić je objavio navodni transkript razgovora Zagorke Dolovac i Nebojše Stefanovića. Elem, taj transkript je urađen preko aplikacije "Razgovor", koji je inače stub optužnice u oba postupka, a za koju mi kao odbrana tvrdimo da je dečja igračka i da se putem te aplikacije mogu da izmišljaju skečevi i da s dopisiju šta god vam padne na pamet. Na taj način su okrivljenima u postupku dopisivali sve i svašta i to prikazivali kao navodnu njihovu komunikaciju koja zapravo nikada nije ni postojala. Aleksić je ovim potvrdio naše sumnje da su se dokazi nameštali i štelovali i neizmerno mu hvala na tome", objavio je večeras Đukanović na svom nalogu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track