GODFRI OBJAVIO FOTOGRAFIJU S VUČIĆEM PA POHVALIO MORAVSKI KORIDOR: Sjajan obilazak, ovo je nova digitalna kičma ovog regiona
Foto: Printscreen/Twitter/USEmbassySerbia

oglasio se na tviteru

GODFRI OBJAVIO FOTOGRAFIJU S VUČIĆEM PA POHVALIO MORAVSKI KORIDOR: Sjajan obilazak, ovo je nova digitalna kičma ovog regiona

Politika -

Ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri izrazio je danas zadovoljstvo napretkom radova na Moravskom koridoru uprkos pandemiji, izgradnji mosta preko Južne Morave kod Stalaća, na trasi puta dugog 113 kilometara.

Američki ambasador je radove pohvalio i na svom Tviter nalogu, objavivši i fotografiju s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem s kojim je danas i obišao radove na Moravskom koridoru.

- Današnji sjajan obilazak sa predsednikom Srbije da vidimo kako napreduju radovi Behtela na "pametnom" auto-putu Pojate-Prijeljina, koji će biti veza za 500.000 građana Srbije, nova digitalna kičma ovog regiona ali i zaštita od poplava - napisao je Godfri.

Radove na Moravskom koridoru je pohvalila i ambasadorka Velike Britanije Šan Meklaud.

- Važno je da se infrastruktura gradi i po visokim ekološkim standardima Radujem se daljem jačanju ekonomske saradnje - napisala je Meklaud na Tviteru.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track