GDE SU DANAS I ŠTA RADE MILOŠEVIĆEVI NASLEDNICI: Marko u Rusiji s trećom ženom, Marija zabarikadirana na Cetinju
Foto: Profimedia, EPA/Jovan Živanović

POLITIKA

GDE SU DANAS I ŠTA RADE MILOŠEVIĆEVI NASLEDNICI: Marko u Rusiji s trećom ženom, Marija zabarikadirana na Cetinju

Politika -

Naslednici pokojnog predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, Marko i Marija Milošević, danas žive povučene živote daleko od očiju javnosti.

Marko je u međuvremenu uplovio u drugi brak, s univerzitetskom profesorkom s kojom je dobio ćerku koju je nazvao po sestri Mariji, dok se Slobina ćerka osamila iako se šuška da ima emotivnog partnera.

Naime, Marko je odmah nakon Petog oktobra otišao s majkom Mirom Marković u Rusiju. Njegova nevenčana supruga Milica Gajić i sin, koji je dobio po njemu ime Marko (junior) ostali su da žive u Požarevcu a Marko im je prepisao kuću.

Marko Milošević
foto: Alfa Moskva / BK televizija

U Rusiji se oženio Ruskinjom Valerijom, s kojom je dobio drugo dete, ćerku kojoj je ime dao po sestri Mariji. Kako se moglo čuti, ćerku zove Maja a danas ima oko 16 godina.

No u međuvremenu je, kako se šuškalo, upoznao i treću saputnicu, izvesnu lepoticu koju je upoznao na školovanju u SAD i s kojom je navodno i danas.

Marija Milošević
foto: EPA

U javnosti je poslednji put viđen 2019. godine kada se pojavio na kremaciji svoje majke u Rusiji.

Miloševićev sin ima, navodno, stan u Moskvi, mada je, kako se pisalo, često boravio u kući od 300 kvadrata svoje majke koja se nalazi u elitnom naselju nedaleko od Moskve.

S druge strane, ćerka Slobodana Miloševića Marija, sve vreme živi u Crnoj Gori, daleko od očiju javnosti. Nije bila ni na majčinoj sahrani jer je bila sprečena da prisustvuje pošto ne poseduje putne isprave i ostala potrebna lična dokumenta.

Cetinje, Marija Milosevic, kuca
foto: M.P.V.

Na kući na Cetinju u kojoj živi roletne su stalno spuštene, a Marija retko izlazi. No, komšije su u nekoliko navrata svedočile za medije da je izuzetno prijatna, iako očigledno povučena.

Ona navodno ima dvojicu momaka koji joj pomažu i još jednog za koga se već dugo priča da joj je partner. Vrlo je oprezna i neprimetna jer ne želi da je iko uslika, a kamo li bilo šta više. Jedino komšije koje joj se najave mogu s njom da popiju kafu, a i to se retko dešava.

Foto/Source:Profimedia, EPA/Jovan Živanović/ Kurir.rs

Bonus video:

01:44

DIRLJIVI SUSRET RODITELJA MALOG GAVRILA SAHUMANIM VATROGASCEM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track