MINISTARKA VUJOVIĆ O TAKOZVANOM EKOLOŠKOM USTANKU: Iza lažne brige za životnu sredinu kriju se protagonisti propale politike
Foto: Ministarstvo zaštite životne sredine

MINISTARKA VUJOVIĆ O TAKOZVANOM EKOLOŠKOM USTANKU: Iza lažne brige za životnu sredinu kriju se protagonisti propale politike

Politika -

Ministarka zaštite životne sredine i članica Predsedništva SNS Irena Vujović ocenila je da je tzv. “Ekološki ustanak” paravan za politički protest u organizaciji pojedinaca koji na pitanjima ekologije pokušavaju da uberu političke poene, obmanjujući na taj način građane koje zaista interesuje stanje i kvalitet životne sredine.

– Iza lažne brige za životnu sredinu kriju se protagonisti propale politike i lažni zaštitnici životne sredine, koji su često potpomognuti spolja. Šta god da uradim kao ministarka zaštite životne sredine i koju god meru da donese Vlada Srbije, oni će se držati svoje političke agende.

Tome u prilog govore i uvredljive poruke na protestu upućene predstavnicima vlasti, koje nazivaju najpogrdnijim imenima. Ali narod sve vidi, i zna da ova interesna politička grupacija nema drugih ciljeva, osim da oslabi državu, uruši privredni rast i životni standard – rekla je Vujović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track