Najnovije vesti

TADIĆEVA SAVETNICA ISPROZIVALA LIDERA DVERI: Boško, kandidovao si se za predsednika i osvojio samo dva odsto, samog sebe poričeš!
Foto: Tamara Trajković

fajt

TADIĆEVA SAVETNICA ISPROZIVALA LIDERA DVERI: Boško, kandidovao si se za predsednika i osvojio samo dva odsto, samog sebe poričeš!

Politika
11:10h

Marina Komad, savetnica predsednika SDS Borisa Tadića, isprozivala je lidera Dveri Boška Obradovića nakon što je poručio da bi se kandidovao za predsednika države na predstojećim izborima.

- Boško se opet žali da se povuku oni koji su dugo u politici, jer bi i on "voleo da se kandiduje za predsednika" (?!). Prvo, drugi se pobeđuju, a ne "sklanjaju". Drugo, Boško se kandidovao 2017. i osvojio 2 odsto. I to na izborima na kojima se nije kandidovao niko od tih "starih" - napisala je Komad na svom Tviter nalogu.

Bosko Obradovic
foto: Printscreen

Ovaj  njen tvit izazvao je odobravanje dobrog dela njenih pratilaca, pa je tako jedn od tviteraša poručio da Obradović najčešće govori ono što kaže lider SSP Dragan Đilas, dok je drugi napisao da za Obradovića ne bi glasao ni da je jedini.

No, Komad je potom podsetila i od kada je lider Dveri na čelu te stranke, i to bez ozbiljnijih rezultata.

- Obradović se gnuša nad tim što su neki političari decenijama na čelu stranaka, kaže da to nije normalno i da bi trebalo da se "sklone". Dveri su odnovane 1999. Od osnivanja do danas imale jednog predsednika. Boška Obradovića. Gotovo da nema reči kojom sam sebe ne poriče - zaključila je ona.

Marina Komad
foto: Printscreen

Kurir.rs/Tamara Trajković

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...