Najnovije vesti

BUKVALNO RUŠI BRDO KAD GAĐA: Vučić ponosan nakon velike zajedničke vežbe vojske i policije POSEBNO IMPRESIONIRAN UBICOM PROJEKTILA
Foto: screenshot RTS

odgovor 2021.

BUKVALNO RUŠI BRDO KAD GAĐA: Vučić ponosan nakon velike zajedničke vežbe vojske i policije POSEBNO IMPRESIONIRAN UBICOM PROJEKTILA

Politika

Predsednik Aleksandar Vučić istakao je da je ponosan na sve što je danas video na poligonima "Orešac" i "Pasuljanske livade" tokom vežbe "Odgovor 2021" i poručio da će se nastaviti ulaganja u srpsku armiju.

- Veoma sam ponosan na ono što smo danas videli u Banatu i na Pasuljanskim livadama, a videli smo kako zajedno mogu da rade MUP i vojska - rekao je Vučić po završetku vežbe.

Primetio je da su svi impresionirani kako "pancir" gađa - 5.000 metaka od 30 mm u minutu.

- To bukvalno ruši brdo i ogromno je pojačanje za Vojsku Srbije. Videli smo i kako tuku i na kojoj udaljenosti helikopteri Mi-35 i gama helikopteri. Žandarmerija je pokazala odlično umeće - istakao je Vučić.

Naglasio je da sve to pokazuje koliko je još ulaganja potrebno u vojsku i policiju koji će svakako biti.

- Naša vojska i policija moraju da budu još mnogo snažnije i da pripadnici imaju bolje uslove za život. Verujem da daljom modernizacijom, opremanjem i snaženjem armije i policije možemo preventivno da delujemo i da odvratimo svakog agresora - poručio je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...