MILIĆEVIĆ 2 GODINE NAKON TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Svakog dana sam zahvalan Bogu što mi je dao drugi život!
Foto: Kurir

oglasio se na instagramu

MILIĆEVIĆ 2 GODINE NAKON TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Svakog dana sam zahvalan Bogu što mi je dao drugi život!

Politika -

Šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević, koji je pre dve godine preživeo tešku saobraćajnu nesreću, objavio je na svom Instagram nalogu snimak svog prvog radnog dana u parlamentu nakon oporavka i zahvalio svima koji su tokom teškog perioda oporavka bili uz njega.

Đorđe Milićević
foto: Printscreen

- Na današnji dan pre dve godine, nakon oporavka od teške saobraćajne nesreće koju sam doživeo, vratio sam se svojim radnim obavezama i zadacima u poslaničke klupe kako bi nastavio da se borim zabolji život građana Srbije. Politika je moj način života i moja želja je bila samo da što pre nastavim tamo gde sam stao - da se borim za naše nacionalne i državne interese, kako politikom za koju se zalaže vladajuća koalicija, tako i zakonima koje donosimo u Skupštini Srbije. Svakog dana sam zahvalan Bogu što mi je dao "drugi život" i omogućio da sada već sigurnim korakom, uzdignute glave, jasnijom i odlučnijom vizijom nastavim da idem ka tom cilju. Neverovatan doček koji sam doživeo od svojih kolega, nakon svog povratka, ostaće urezan duboko u sećanju. Hvala svima - napisao je Milićević.

Objavio je i snimak koji pokazuje kako su mu tada kolege, narodni poslanici, uputili gromoglasan aplauz kada se vratio u parlament.

Đorđe Milićević
foto: Kurir, Dragana Udovičić

Podsetimo, Milićević je novembra 2018. godine imao tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su jedva žive glave izvukli i on i vozač Dejan Jakovljević.

Milićević je proveo nekoliko meseci u bolnici gde je nekoliko puta operisan. Iako su mu doktori davali slabe šanse da preživi, on se uspešno oporavio.

(Kurir.rs/I.Žigić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja