VUČIĆ: Od petka krećemo među građane, po selima, kako bi se povećao broj vakcinisanih!
Foto: Ana Paunković

kreću na teren

VUČIĆ: Od petka krećemo među građane, po selima, kako bi se povećao broj vakcinisanih!

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić preneo je da je na sednici Predsedništva SNS bilo reči o političkoj situaciji u kojoj se zemlja nalazi, pitanju KiM, kao i o ekonomiji i nastavku vakcinacije.

Razgovaralo se o svemu na šta SNS može da utiče kao najjača politička partija na političkoj sceni, rekao je Vučić.

On je najavio da će već od petka krenuti na teren, među građane, po selima, kako bi se povećao broj vakcinisanih. Vućić je otkrio i da će krenuti od Obrenovca i Lajkovca.

"Ja sam kao predsednik ponudio, i to je prihvaćeno, idem ja, a zatim će i Ana Brnabić ići, na teren po selima, da pozivamo ljude da uzbrazmo vakcinaciju", rekao je Vučić.

On je dodao da je po pitanju broja vakcinisanih danas nešto bolje nego juče.

"Verujem da će svaki dan biti bolje, jer je to uslov za ekonomski oporavak , da firme rade i da stopom rasta možemo da se takmičimo sa najsnažnijima", rekao je Vučić.

Preneo je i da je bilo reči o predstojećem dijalogu u Brisleu, čiji se, kaže, nastavak očekuje sredinom ili krajem juna.

"Upoznao sam članove sa svim kroz šta smo prošli. Biće važnih sastanaka u narednom periodu, na neke će ići premijerka, na neke ja, da predstavimo zemlju na najbolji način", rekao je Vučić.

Dodao je i da će se uskoro sastati u Brislu sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track