KAO SAV NORMALAN SVET: Premijerka Ana Brnabić pravila selfije sa građanima u Vrelu! Uspomena za ceo život (FOTO)
Foto: Kurir

DOK JE PREDSEDNIK ŠUTIRAO PENALE...

KAO SAV NORMALAN SVET: Premijerka Ana Brnabić pravila selfije sa građanima u Vrelu! Uspomena za ceo život (FOTO)

Politika -

Premijerka Ana Brnabić obišla je danas, zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, punktove za vakcinaciju u selu Vrelo u opštini Ub.

Dok je predsednik šutirao penale, premijerka se bukvalno "stopila" sa građanima i iza ograde posmatrala dešavanja na fudbalskom terenu.

To nije promaklo objektivu Kurira, koji je uhvatio premijerku u trenutku kada se fotografisala sa dve žene, inače čistačice u Fudbalskom klubu Vrelo. Nema sumnje da će njih dve imati uspomenu za ceo život, a premijerka je pokazala da nema nikakav problem da porazgovara sa građanima, sasluša njihove probleme i, kao što vidite, čak napravi i selfi.

Ana Brnabić, Vrelo
foto: Kurir

Fudbalski klub Vrelo je osnovao naš proslavljeni fudbaler Nemanja Matić, inače rodom iz ovog sela. Kako su svi prisutni danas imali priliku da se uvere, svlačionice i infrastruktura ovog kluba mogu da stanu rame uz rame sa mnogim klubovima u prestonici.

Nakon Vrela, premijerka je obišla i sela Jabukovac u opštini Lajkovac i selo Rajković u opštini Mionica, gde je uveliko u toku vakcinacija stanovništa protiv korona virusa, sa sve četiri dostupne vakcine.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track