LONČAR ŽESTOKO REAGOVAO NA NAPADE NA SINA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Samo jadnik i bednik poput Đilasa može da odobri puštanje takve laži
Foto: Beta/Saša Đorđević, Ana Paunković

NEMA PRAŠTANJA KAD SU DECA U PITANJU

LONČAR ŽESTOKO REAGOVAO NA NAPADE NA SINA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Samo jadnik i bednik poput Đilasa može da odobri puštanje takve laži

Politika -

Ministar zdravlja i visoki funkcioner SNS Zlatibor Lončar reagovao je na gnusne laži jednog portala pod patronatom Dragana Đilasa, koji je naveo da Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, planira preuzimanje Partizanove tribine.

"Taman kad čovek pomisli da nas ništa ne može iznenaditi od likova poput Đilasa i njemu sličnih, oni nas ponovo iznenade i zaprepaste", navodi Lončar i dodaje:

"U nedostatku političkog programa, ideologije, strategije i vizije, bez podrške međunarodne zajednice u koju toliko polažu nadu, nesvesni vremena u kojem živimo, ali itekako svesni svojih bankovnih raćuna, nemoćni i kukavni opet su se Aleksandru Vučiću 'suprotstavili' tako što su mu napali starijeg sina, stavljajući ga u kontekst nekakvih navijača i svih onih nečasnih rabota kojima su oni bili skloni dok su sa pozicije vlasti pljačkali ovu državu i njen narod. Samo jadnik i bednik poput Dragana Đilasa može da odobri puštanje takvog jednog napada na Danila Vučića, posebno sto taj kukavički čin dolazi od iste one osobe koji je suze ronio zato što mu komšije skandiraju da je lopov, što je on tumacio kao atak na svoju decu".

Lončar poručuje da nema okretanja glave kada su deca u pitanju.

"Pomislio bi neko da na gluposti Dragana Đilasa više ne treba da se osvrćemo i reagujemo, ali kad su deca u pitanju tu nema praštanja i okretanja glave na drugu stranu. Osim što je savladao sabiranje procenata, Draganu Đilasu bi bilo bolje da nauči nesto i o vođenju politike, ako već ima ambicije da se time bavi. Ili je te ambicije na krilima takve politike dosežu samo do Mauricijusa", zaključuje ministar Lončar.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track