JOVIČIĆ: Đilas, politički gubitnik ovog veka, zaslepljen mržnjom prema Vučiću, članovima njegove porodice crta mete na čelo
Foto: Rts

član Predsedništva SNS

JOVIČIĆ: Đilas, politički gubitnik ovog veka, zaslepljen mržnjom prema Vučiću, članovima njegove porodice crta mete na čelo

Politika -

Aleksandar Jovičić, član Predsedništva SNS, reagovao je na izjavu Dragana Đilasa o sinu predsednika Srbije i ocenio je kao malicioznu i namernu sa tendencijom da se Vučić i njegova deca dovedu u ozbiljnu životnu opasnost.

"Politički gubitnik ovog veka, Dragan Đilas, zaslepljen mržnjom prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ne preza ni od toga da članovima porodice i Vučićevoj deci crta mete na čelo, izjavio je Jovičić i dodao:

Samo kukavica i podlac kao što je Dragan Đilas može da predsednikovog sina dovodi u vezu sa krimilanim klanovima, jer on zna kako mafija razmišlja i na taj način doslovce on poziva najgore,osvedočene ubice da se ustreme na Vučićevo dete i porodicu.

Đilas i njegovi poslušnici su toliko zaslepljeni mržnjom prema predsedniku Srbije, da bi i sa djavolima paktirali samo da ne bude Vučića. Znaju oni da je jedini način da dodju na vlast i da opet od Srbije naprave svoju prćiju, da uklone Aleksandra Vučića i zato ne prezaju ni od čega.

ON je istakao da "povezivati bilo koga sa kriminalcima je otvoreni poziv na njegovu likvidaciju, a oni uoravo to rade predsednikovom sinu".

"Znaju da na izborima neće pobediti Vučića u ovom životu, da je Srbija sa Vučićem jaka,a gradjani ponosni na sve što je za njih uradio i radi. Zna sve to Đilas i zato se histerično, razulareno i van kontrole obrušava na decu Aleksandra Vučića.

Ali to je odavno njegov manir. Nasilnik razmišlja nasilnički i ne može se očekivati od nekoga ko je nasilan u svojoj porodici da poštuje tuđu!", naglasio je Jovičić.

kurir.rs

Bonus video:

02:35

3 NOĆNE AKCIJE BG POLICIJE: Zaplenjen arsenal na Čukarici, 2,5 kg kokaina u Sopotu, heroin na Paliluli DROGU KRILI U ROLETNI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track