VULIN SE SASTAO SA ŠEFOM OEBS: Jan Bratu čestitao ministru policije na ostvarenim rezultatima u borbi protiv kriminala
Foto: MUP

ministarstvo unutrašnjih poslova

VULIN SE SASTAO SA ŠEFOM OEBS: Jan Bratu čestitao ministru policije na ostvarenim rezultatima u borbi protiv kriminala

Politika -

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa šefom Misije OEBS u Srbiji, ambasadorom Janom Bratuom.

Ambasador Bratu je ministru Vulinu čestitao na ostvarenim rezultatima u borbi protiv organizovanog kriminala. Ovom prilikom, ministar Vulin poželeo je ambasadoru Bratuu dobrodošlicu i uspešan rad u Misiji OEBS.

Jan Bratu, Aleksandar Vulin
foto: MUP

Ministar Vulin i ambasador Bratu istakli su da je dosadašnja saradnja bila na visokom nivou, uz očekivanja da će ista biti nastavljena i intenzivirana u oblastima unapređenja kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova u borbi protiv organizovanog kriminala, korupcije, terorizma, trgovine ljudima i visokotehnološkog kriminala.

Takođe, ambasador Bratu istakao je da će Misija OEBS nastaviti da pruža podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova, posebno u razvijanju dobrovoljnih vatrogasnih društava i bezbednosti mladih.

Ambasador Bratu je pored čestitki na rezultatima u borbi protiv organizovanog kriminala, pohvalio i rad Ministarstva na unapređenju bezbednosti novinara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja