GORAN VESIĆ: Usvajanje deklaracije najvažnija je vest sa jučerašnje sednice Glavnog odbora SNS
Foto: Kurir

mišljenje

GORAN VESIĆ: Usvajanje deklaracije najvažnija je vest sa jučerašnje sednice Glavnog odbora SNS

Politika -

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je da je najvažnija vest sa jučerašnje sednice Glavnog odbora te stranke usvajanje Deklaracije o priortetima nacionalne i državne politike Srbije.

- To je deklaracija kojom smo se mi, kao najveći politički pokret u Srbiji, jasno izjasnili da su naši politički ciljevi očuvanje nezavisnosti teritorijalnog integriteta i ono što je veoma važno, a na čemu je predsednik Aleksandar Vučić više puta insistirao, samostalnost u odlučivanju Srbije za očuvanje vojne neutralnosti i vrednosti koje su ukorenjene u temelj našeg društva - rekao je Vesić gostujući na Pinku.

Kako je istakao, od kada je Vučić na vlasti nijedan strani ambasador i nijedan tajkun ne upravlja Srbijom.

Naglasio je da je SNS prva politička organizacija u novijoj istoriji Srbije koja ima snage da se odupre upravljanjem sa strane i dodao da od 2012. godine u našoj zemlji odlučuje samo narod, te da je na to više puta ukazao i predsednik Vučić.

Na sednici GO SNS, održanoj juče u Beogradu, ta stranka i SPAS usvojili su Deklaraciju o priortetima nacionalne i državne politike sa 11 principa, koja će biti temeljni politički dokument naprednjaka za budućnost.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track