00:14

Palma u Paraliji (VIDEO)

PUTOVANJE

PALMA POVEO PRETHODNICU U PARALIJU: Na motoru obišao smeštaj za 500 medicinara

Politika -

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma došao je u Grčku, u Paraliju, gde će od 3 - 7. juna biti domaćin delegaciji od 600 članova od kojih su njih više od 500 lekari iz 25 medicinskih centara, opštih bolnica i domova zdravlja širom Srbije.

Palma je svojevremeno obećao da će organizovati putovanje lekara u Paraliju u znak zahvalnosti za njihovu beskompromisnu borbu protiv pandemije COVID 19. Troškove ovog putovanja Palma je obezbedio od donatora tako da ni jedan dinar neće biti potrošen iz budžeta grada Jagodine.

00:14

Palma u Paraliji (VIDEO)

Palma je danas sa saradnicima na motorima obišao smeštajne kapacitete u kojima će biti smeštena ova brojna delegacija i konstatovao je da je sve spremno za doček naših lekara i njihov odmor. Srpski lekari će se, sigurni smo, prijatno osećati i dobro provesti.

Restorani i prodavnice su otvorene, puno je terasa i kafića u Paraliji. Ovo poznato letovalište se polako puni i turistima tako da je sve u najboljem redu. Ono što je malo pokvarilo utisak jeste činjenica da su u Grčkoj na snazi epidemiološke mere koje zabranjuju muziku. Naravno mere koje je uvela vlada Republike Grčke će se apsolutno poštovati te ovog puta nažalost muzike neće biti.

(Kurir.rs/Palma plus/D.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track