VULIN O BORBI PROTIV KRIMINALA: Kada Vučić govori, slušajte ga pažljivo, verujte u ono što kaže NEĆE BITI ZAŠTIĆENIH
Foto: Adria Media TV

HAPŠENJE JOVIČIĆA KAO DOKAZ

VULIN O BORBI PROTIV KRIMINALA: Kada Vučić govori, slušajte ga pažljivo, verujte u ono što kaže NEĆE BITI ZAŠTIĆENIH

Politika -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je večeras da je Aleksandar Vučić jedini predsednik koji je rekao da neće biti zaštićenih i koji je to i ispunio.

Vulin je gostujući na TV Kurir izjavio da to potvrđuje i nedavno hapšenje predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića.

"Kada Vučić govori, slušajte ga pažljivo i verujte u ono što kaže. Kada je početkom ove Vlade rekao da neće biti zaštićenih i da će borba protiv korupcije i kriminala biti prioritet, dočekan je s podsmehom, a kada smo razbili organizovane grupe Darka Eleza, Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, prestali su da se smeju", rekao je Aleksandar Vulin.

Aleksandar Vulin, Usijanje
foto: Kurir Televizija

Dodao je da su pomenute organizovane grupe bile noćna mora za region i šire, što će se još više videti kada bude završena istraga o njima.

Vulin je naveo da je Vučić na Glavnom odboru Srpske napredne stranke rekao da će razjuriti bandu i da nema zaštićenih.

"Sada kada je uhapšen Jovičić, samo je zahtevao od policije da radi po zakonu i da ne pita ko je iz koje je partije. Vladajuća partija u političkom smislu sama preduzima mere protiv sebe", istakao je Vulin.

Naveo je da Jovičić kao član Predsedništva stranke nije sitan funkcioner i zapitao zašto niko iz Demokratske stranke ranije nije hapšen.

"Tadić kaže da posle Jovičića Vučić treba da odgovara. A zašto niko iz DS nije uhapšen!? Vučić je jedini koji ima snagu da hapsi svoje", rekao je Vulin, dodajući ''da bi svako drugi to zaustavio, a posebno pred izbore u Beogradu''.

04:21

Vulin pozvao vođu kavačkog klana da se preda

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track