BLAMOVI SRPSKIH POLITIČARA: Jednom su pukle farmerke na pozadini te se tako šetao kroz grad, a ona je bosa govorila u Skupštini
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir, Marina Lopičić, Sonja Spasić

pehovi

BLAMOVI SRPSKIH POLITIČARA: Jednom su pukle farmerke na pozadini te se tako šetao kroz grad, a ona je bosa govorila u Skupštini

Politika -

Balša Božović, nekadašnji poslanik DS-a otkrio je svojim pratiocima na Instagramu kakav mu se peh dogodio.

- Da li vam se dogodilo da ste seli na stolicu koja je napukla i kada ste ustali pocepale su vam se farmerke na d*petu. Kada se tako pocepani kroz centar prošetate do kola, to se zove rad na samopouzdanju - napisao je političar, objavivši i sliku farmerki na kojima dominira ogromna rupa na zadnjem delu.

Balša Božović
foto: screenshot Kurir TV

Tatjana Macura, kopredsednica Stranke moderne Srbije, otkrila je da je tokom prvog obraćanja u Skupštini Srbije bila bosa.

- Tako se namestilo. Naime, čekala sam ceo dan svoj red da se obratim u parlamentu, bila sam prijavljena za reč, ali se rasprava odužila i trajala nekoliko sati zato što je bila replika na repliku. Bila sam u štiklama i ceo dan sam sedela u vrlo neudobnoj stolici. Noge su mi otekle, te sam morala da se izujem jer više nisam mogla da izdržim bol u stopalima. Onda me je iznenada predsednica parlamenta prozvala i ja sam morala da ustanem da govorim, nisam imala vremena da rešavam te tehničke probleme, u smislu da se obujem - kazala je kroz osmeh Macura.

Tatjana Macura, Usijanje, Vladan Glišić
foto: Kurir

Vladimir Đukanović, narodni poslanik SNS-a, iznenadio je svojim odgovorom na pitanje o blamovima.

- Imam blam ceo život jer sam u politici. Te sramote se nikada neću oprati - poručio je on.

Žika Gojković, POKS
foto: Sonja Spasić

Žika Gojković, predsednik POKS-a, podelio je jednu anegdotu.

- Kada sam bio predsednik Sportskog saveza Sombora imao sam želju da plivam za časni krst. Pre toga sam išao na lekarski pregled i doktori su mi rekli da zbog visokog pritiska ne bih smeo da plivam. Međutim, kada sam otišao na događaj i video i stare i mlade koji su spremni da plivaju, bilo mi je neprijatno da ja odustanem. Skočio sam u vodu i na kraju sam čak bio peti - otkrio je Gojković.

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track