MINISTAR NEDIMOVIĆ: Da nije toliko žalosno na šta je spao Jeremić, verujte mi da bih se slatko ismejao!
Foto: Nemanja Nikolić

OTVORENO

MINISTAR NEDIMOVIĆ: Da nije toliko žalosno na šta je spao Jeremić, verujte mi da bih se slatko ismejao!

Politika -

Potpredsednik Vlade i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović, kao član predsedništva SNS, reagovao je na pojavljivanje Vuka Jeremića jutros ispred Predsedništva Srbije.

- Da nije toliko žalosno na šta je spao Jeremić, nekada čovek na vrlo uglednoj međunarodnoj funkciji u UN, a danas u ulozi presretača po beogradskim parkovima, posebno onog ispred Predsedništva, koji mu je izgleda omiljen, verujte mi da bih se slatko ismejao - naveo je Nedimović i dodao:

- Ne znam šta je zamislio sa svojim gerilcima Soluncem i Gajićem, takođe iskusnim parkovskim jurišnicima, ali ako je zaista hteo da upadne u zgradu Predsedništva da se kako kažu fizički obračuna sa predsednikom Vučićem, a potom od istog pobegli glavom bez obzira čim je izašao iz zgrade, onda mogu samo da konstatujem da srpska kvazi-opozicija broji svoje poslednje dane, jer jade jadnije i niže postupke od ovoga ne može niko zamisliti. Pitam se da li je to sve što je naučio tokom boravka u UN-u, jer očigledno nije ništa radio, da li je to sve što je uspeo da sazna o politici među diplomatama svetskog ranga u Njujorku? Koliko je principijelan čovek danas smo svi videli, a o hrabrosti koju svaki političar mora da ima neću ni govoriti. Po principu mafijaša iz komičnih stripova, vrhunac hrabrosti im je kad pozovu lift pa pobegnu - zaključuje Nedimović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track