Najnovije vesti

PETKOVIĆ O JEREMIĆU: Došla politička kukavica da provocira Vučića, a sve Boga moli da predsednik ne siđe, jer mu do struka dođe
Foto: Printscreen/RTS

oštro

PETKOVIĆ O JEREMIĆU: Došla politička kukavica da provocira Vučića, a sve Boga moli da predsednik ne siđe, jer mu do struka dođe

Politika
14:19h

Član Glavnog odbora SNS Petar Petković reagovao je povodom upada lidera Narodne stranke Vuka Jeremića u Predsedništvo Srbije.

- Kada političkoj karikaturi u obličju miša udari vrućina u glavu, a možda i zidarac koji sve češće konzumira, pa pomisli da može da udari na mnogo jačeg od sebe u svakom pogledu, dobije lekciju tako da mu se zavrti u glavi da ne zna ni izlaz iz Predsedništva da potrefi. Zamislite, došla politička kukavica u čoporu da provocira predsednika Vučića, a sve Boga moli da predsednik ne siđe jer mu do struka dođe - naveo je Petković i dodao:

- Ali kad je video Vučića pred sobom i dobio lekciju u lice da se belosvetskog lopova niko ne plaši, jadničak nije znao u koju rupu da se sakrije, niti je umeo da pogodi vrata na koja će brže bolje da pobegne. A mi smo ponosni na predsednika Vučića koji se nikada ni većima od sebe s puta nije sklanjao, pa neće ni jednom dripcu koji samo ume da cvili pred kamerama.

Petković je zaključio da je važno da je predsednik Vučić ponovo pokazao Srbiji s kakvim smo "nitkovima imali posla i da je naš narod imao prilike da vidi kako izgleda kada miš pomisli da može na crtu lavu, pa ode podvijenog repića".

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja