PETKOVIĆ O JEREMIĆU: Došla politička kukavica da provocira Vučića, a sve Boga moli da predsednik ne siđe, jer mu do struka dođe
Foto: Printscreen/RTS

oštro

PETKOVIĆ O JEREMIĆU: Došla politička kukavica da provocira Vučića, a sve Boga moli da predsednik ne siđe, jer mu do struka dođe

Politika -

Član Glavnog odbora SNS Petar Petković reagovao je povodom upada lidera Narodne stranke Vuka Jeremića u Predsedništvo Srbije.

- Kada političkoj karikaturi u obličju miša udari vrućina u glavu, a možda i zidarac koji sve češće konzumira, pa pomisli da može da udari na mnogo jačeg od sebe u svakom pogledu, dobije lekciju tako da mu se zavrti u glavi da ne zna ni izlaz iz Predsedništva da potrefi. Zamislite, došla politička kukavica u čoporu da provocira predsednika Vučića, a sve Boga moli da predsednik ne siđe jer mu do struka dođe - naveo je Petković i dodao:

- Ali kad je video Vučića pred sobom i dobio lekciju u lice da se belosvetskog lopova niko ne plaši, jadničak nije znao u koju rupu da se sakrije, niti je umeo da pogodi vrata na koja će brže bolje da pobegne. A mi smo ponosni na predsednika Vučića koji se nikada ni većima od sebe s puta nije sklanjao, pa neće ni jednom dripcu koji samo ume da cvili pred kamerama.

Petković je zaključio da je važno da je predsednik Vučić ponovo pokazao Srbiji s kakvim smo "nitkovima imali posla i da je naš narod imao prilike da vidi kako izgleda kada miš pomisli da može na crtu lavu, pa ode podvijenog repića".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track